508 SW

external

Descoperă PEUGEOT 508 SW – break-ul vârf-de-gamă cu un design impresionant, ce oferă confortul unui tourer, spațiul generos tipic pentru un SW, sportivitatea unui coupé, dar și dotări tehnologice și calitate de înalt nivel, alături de motorizări eficiente DIESEL, BENZINĂ ȘI PLUG-IN HYBRID.

BREAK-UL ÎNDRĂZNET

Cu designul său angular și robust, liniile elegante și grila expresivă, PEUGEOT 508 SW afișează o eleganță modernă, atât generoasă, cât și atletică. În partea din spate, evacuarea dublă cromată subliniază spiritul său sportiv, iar banda neagră strălucitoare prezintă o nouă semnătură Full LED, cu efecte 3D inedite.

external
external
external

INTERIOR

SPECTACULOSUL PEUGEOT i-COCKPIT®

Cu volanul său compact, afișajul digital personalizabil și ecranul tactil capacitiv HD sistemul PEUGEOT i-Cockpit® al noului vârf de gamă PEUGEOT 508 SW promite ergonomie și senzații intense la condus.

În versiunea PLUG-IN HYBRID , afișajul digital și ecranul tactil al sistemului PEUGEOT i-Cockpit® fac parte dintr-un univers în totalitate hybrid, unde poți vizualiza informații privind consumul de energie (energie electrică și combustibil).

external

TEHNOLOGII

Oferind o gamă extinsă de echipamente de înaltă tehnologiei, PEUGEOT 508 SW este echipat cu cea mai recentă generație a sistemeleor Advanced Driver Assistance, care sporesc siguranța, te ajută în manevrele delicate și să înțelegi și să anticipezi mai bine traficul și condițiile rutiere.

MOTORIZĂRI

Noul break vârf-de-gamă PEUGEOT 508 SW promite o rulare flexibilă și o ținută de drum exemplară, susținută de suspensiile controlate electronici. Motorizările sale Euro6 PureTech și BlueHDi de înaltă eficiență și cutia de viteze automată EAT8 oferă un plus de plăcere, pentru o experiență la bord și mai intensă.

Redescoperă senzațiile de condus la bordul noului PEUGEOT 508 SW HYBRID, bucură-te de modul de rulare 100% electric, fără zgomot provenit de la motor, vibrații minime și fără emisii de CO2.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (doar pentru versiunile cu motorizare termica).

Valori WLTP(1): Consum combustibil 4,7 – 6,0 (combinat) – Emisii CO2  (combinat) WLTP : 123 – 134 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Am facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificatiilor de produs, la data publicarii. Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile afisate, legate de: date tehnice, preturi si dotari sau sa dezactivam orice model, oricand.