Noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED

external

Intră în era neo-performanței marca PEUGEOT.
Antrenează-ți spiritul estetic și inovator la volanul noului sedan 508 sau break 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED. Savurează senzațiile unei performanțe sportive cu emisii scăzute oferite de noua gamă de produse eficiente și electrificate semnate PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

DESIGN

FULL SENSATION EXPERIENCE*

*O experiență plină de senzații.

Experimentează o estetică dictată de eficiență.

Cu noile coduri stilistice ce modernizează limbajul performanței, noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED adoptă o postură puternică și impunătoare, amplificată de o bară de protecție distinctivă, un sub-cadru fix și un ecartament lățit pentru a găzdui noile jante specifice din aliaj de 20 inch.
Noua grilă neagră emblematică cu lamele plutitoare, aripioare verticale și alte elemente aerodinamice accentuează eficiența genelor lor dinamice. Fluiditatea liniilor elegante și curate este pusă în valoare de noua nuanță „Gris Selenium”, subtil perlată, ce contrastează cu inserțiile de culoare „Kryptonite”, pentru o notă energizantă.

external
external
external

MOTORIZARE

Experimentează versatilitatea motorizării hibride și eficiența unui motor de înaltă performanță.

Cu o putere totală reală de 360 CP oferită prin asocierea între două motoare electrice și un motor termic, forța combinată a celor două energii și a patru roți motrice, noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED asigură o tracțiune optimizată și o accelerare remarcabilă cu un cuplu maxim de 520 Nm.

Această performanță ridicată îmbină avantajele motorizării hybrid cu o eficiență reală și o autonomie de 42 km (WLTP) în modul Electric.

Inteligența designului și expertiza PEUGEOT SPORT au contribuit la păstrarea spațiului interior și a volumului portbagajului și la integrarea optimizată a trei motoare Euro 6/d pentru o putere totală reală de 360 CP și un cuplu maxim combinat de 520 Nm:

 • Motor pe benzină PureTech de 200 CP
 • Motor față electric cu putere maximă de 81kW/110 CP asociat cu cutie de viteze automată electrificată cu 8 viteze
 • Motor electric spate cu putere maximă de 83kW/113CP

Consum mixt de 1,8 l/100 km (WLTP).
Emisiile de CO2 sunt de 41g/km (WLTP).
În modul electric emisiile sunt 0.

TEHNOLOGIE

PEUGEOT SPORT INSIDE*

*Conceput în baza expertizei PEUGEOT SPORT

Pentru a beneficia de cel mai înalt nivel de reactivitate, flexibilitate și plăcere la condus, PEUGEOT SPORTi și-a adus întreaga expertiză în materie de tehnologie hybrid la proiectarea noii game PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

Noua gamă PEUGEOT SPORT ENGINEERED oferă combinația perfectă între spiritul sportiv și tehnologia cu emisii scăzute și inventează un nou tip de performanță: Neo-Performanța.

EXPERTIZA PEUGEOT SPORT

Oferind combinația perfectă între sportivitate și tehnologie cu emisii reduse, noua gamă PEUGEOT SPORT ENGINEERED beneficiază de expertiza PEUGEOT SPORT pentru a inventa un nou tip de performanță: Neo-Performanța.

Cu jantele atletice EXXAR de 20”, un șasiu performant cu suspensie controlată electronic, un sistem de frânare puternic și setări optimizate pentru a crește performanța motoarelor cu ardere internă și electrice, noul model plug-in hybrid 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED oferă o eficiență spectaculoasă.

Bucură-te de următoarele niveluri de performanță la volanul modelului 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED:

 • accelerație 0-100 km în 5,2 secunde
 • accelerație 80-120 km/h în 3 secunde
 • demaraj 1000 m în 24,8 secunde
 • viteză maximă limitată la 250 km/h pe autostradă
 • putere totală de 360CP și cuplu maxim de 520 Nm.

NIGHT VISION

Pășește în realitatea augmentată.
Pentru un condus optimizat pe timp de noapte și atunci când vizibilitatea este redusă, camera cu infraroșu a sistemului NIGHT VISION detectează prezența pietonilor sau a animalelor în fața vehiculului. Imaginea este afișată pe instrumentarul de bord, în câmpul vizual al conducătorului auto și un semnal sonor este activat.

DRIVE ASSIST PLUS

Rulare în modul semiautonom.

Tehnologia DRIVE ASSIST PLUS adaptează în mod automat viteza vehiculului în raport cu viteza vehiculului din față, pentru a menține o distanță constantă.

În plus, sistemul menține poziția vehiculului pe banda aleasă de conducătorului auto.

AUTONOMIE ȘI REÎNCĂRCARE

AUTONOMIE ÎN MODUL ELECTRIC DE PÂNĂ LA 42 KM (WLTP)

Autonomia bateriei litiu-ion de la bordul noilor 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED îți permite să parcurgi până la 42 km în modul Electric conform protocolului de certificare WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures).
Protocolul WLTP oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă asupra valorilor de autonomie în funcție de utilizarea efectivă a vehiculului.

OPTIMIZEZI VALOAREA AUTONOMIEI

Pentru a-ți adapta stilul de condus la nevoile tale, sunt disponibile 5 moduri de rulare, inclusiv 4 moduri hibride (Comfort, Sport, Hybrid) și 1 mod Electric:

 • Modul Electric îți oferă libertatea de a conduce în jurul orașului și în zonele verzi, datorită bateriei optimizate care-ți permite să conduci cu până la 130 de km/h, cu o autonomie de 42 km
 • Modul 4WD, cu tracțiunea integrală, îți oferă mai multă liniște sufletească pe drumuri cu aderență redusă.
 • În modul Sport, combinarea puterii termice și electrice asigură răspunsuri instantanee la accelerație și reporniri.
 • În modul Hybrid, rularea în modul electric și pe combustie alternează astfel încât să se optimizeze utilizarea energiei
 • În modul Comfort, rularea este identică cu modul Hybrid, oferind în același timp o flexibilitate mai mare a confortului suspensiei, pentru o mai mare versatilitate de utilizare.

ÎNCARCI ACASA SAU LA BIROU

Poți reîncărca complet bateria noilor 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED:
– de la o priză standard (8 A, 220 V) în 6,5 ore
– de la o priză Green’up® ranforsată (14 A, 220 V) în 3,5 ore.

De asemenea, le puteți încărca mai rapid și mai sigur de la un terminal Wall Box: în doar 1,5 ore cu ajutorul unui Wall Box de 7,4 kW.

ÎNCARCI LA STATIILE PUBLICE

O rețea de peste 185.000 de stații de încărcare publice este disponibilă în toată Europa pentru ca tu să-ți poți încărca vehiculul hibrid.

PEUGEOT îți pune la dispoziție oferta Free2Move Services Charge My Car prin intermediul aplicației mobile, facilitând accesul la rețeaua sa vastă de stații de încărcare publice.

Folosind Charge My Car și cardul său de încărcare, poți accesa cu ușurință o rețea de peste 140.000 de stații de încărcare din Europa.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (doar pentru versiunile cu motorizare termica).

Valori WLTP(1): Consum combustibil 1,8 (combinat) – Emisii CO2  (combinat) WLTP : 41 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.