Noul e-Expert

external

Descoperă autoutilitara PEUGEOT e-Expert și avantajele motorului său 100% electric. Utilitara electrică e-Expert oferă toate punctele forte ale modelului Expert în ceea ce privește simplificarea activităților profesionale și satisfacerea tuturor nevoilor.

DESIGN

UN CARACTER ELECTRIC

Liniile elegante și silueta modernă ale noului PEUGEOT e-Expert 100% electric demonstrează puterea caracterului acestui vehicul utilitar conceput pentru utilizarea cotidiană. Gama PEUGEOT e-Expert este disponibilă în trei versiuni de lungime distincte care răspund nevoilor diferite ale profesioniștilor.

external
external
external

AUTONOMIE ȘI ÎNCĂRCARE

Autonomia și încărcarea bateriei noului PEUGEOT e-Expert îți permit să parcurgi până la 330 de km în conformitate cu protocolul de certificare WLTP (Worldwide Harmonized Vehicle Test Procedures). Protocolul WLTP oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă a valorilor de autonomie în funcție de utilizarea efectivă a vehiculului.

Reincarcare acasa sau la birou

Noul e-Expert se încarcă folosind o priză casnică clasică cu cablul standard furnizat cu vehiculul sau o priză ranforsată (de tip Green’Up), reducându-se astfel timpul de încărcare la 15 ore datorită unui cablu specific disponibil ca accesoriu.

De asemenea, poți încărca mai rapid și în siguranță PEUGEOT e-Expert folosind un Wall Box: o încărcare completă poate fi obținută în mai puțin de 7 ore și jumătate folosind un Wall Box monofazat de 7,4kW. Reprezentanții autorizați PEUGEOT îți vor oferi o soluție adaptată pentru a instala stația de încărcare în casa ta. Wall Box-ul este cea mai rapidă și sigură metodă de încărcare.

Încarcare la stațiile publice

Reglarea termică a bateriei îți permite să utilizezi stațiile de încărcare de 100 kW și să obții astfel 80% din nivelul maxim al bateriei în 30 de minute. O rețea ce cuprinde 185.000 de stații de încărcare publice este disponibilă în toată Europa.

TEHNOLOGIE 100% ELECTRICĂ

Motorul de 100 kW (136 CP) oferă o accelerare instantă grație cuplului motor de 260 Nm livrat imediat în modul Power, dar și plăcerea unui condus flexibil, dinamic și silențios.

O ofertă dublă de baterii performante

Utilitara electrică PEUGEOT e-Expert integrează o baterie de înaltă tensiune cu capacitate de 50 kWh ce oferă o autonomie de 230 km WLTP sau de una de 75 kWh ce oferă o autonomie de 330 km WLTP, poziționate ingenios, pentru a nu afecta spațiul la bord și volumul de încărcare.

Bateria este garantată timp de 8 ani sau 160 000 km, pentru 70% din capacitatea de încărcare.

MODURI DE RULARE

Noua utilitară compactă electrică PEUGEOT e-Expert oferă trei moduri de condus:

  • Eco: autonomie optimizată prin ajustarea anumitor setări
  • Normal: confort optim pentru utilizare zilnică
  • Power: performanță optimizată pentru transportul sarcinilor grele.

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.