Noul E-Partner

external

Descoperă noua autoutilitară compactă PEUGEOT e-PARTNER și avantajele motorului său 100% electric.
Autoutilitara electrică e-PARTNER oferă toate punctele forte ale modelului PARTNER atunci când vine vorba de susținerea afacerii tale și de satisfacerea tuturor nevoilor tale.

          NOUL PEUGEOT E-PARTNER

Fidel conceptului mărcii, potrivit căruia „ai puterea de a alege”, noul PEUGEOT e-PARTNER păstrează stilul muscular, robust și inovator al versiunilor propulsate de un motor termic, completat de semne distinctive precum monograma „e-PARTNER” de pe spate.

external
external
external

INTERIOR

UN COCKPIT ÎN DEPLINĂ E-VOLUȚIE

PEUGEOT i-Cockpit evoluează din punct de vedere tehnologic, cu două instrumentare de bord noi, pentru a vizualiza toate informațiile necesare gestionării adecvate a unui vehicul 100% electric. Instrumentarul de bord analog, dotare oferită în standard, este potrivit pentru gestionarea unui vehicul electric și include:

  • Un indicator de putere pentru afișarea nivelului de consum,
  • Un indicator de consum pentru funcțiile de confort termic
  • Un indicator ce indică starea de încărcare a bateriei
  • Un ecran color pentru afișarea fluxurilor de energie, monitorizarea încărcării (curentă sau programată), informații despre computerul de bord și autonomie.
external

TEHNOLOGIE 100% ELECTRICA

Next Gen e-Van

Baterie de înaltă performanță

Vehiculul utilitar electric PEUGEOT e-Partner (în cele două versiuni Standard și Long) încorporează o baterie de înaltă tensiune, cu o capacitate de 50 kWh, oferind o autonomie de până la 270 km WLTP*, în funcție de versiune și de protocolul de certificare actual WLTP*, plasată ingenios pentru a păstra spațiul de la bord și volumul de încărcare.

În condiții reale de utilizare, capacitatea bateriei de 50 kWh va asigura faptul că 80% dintre utilizatori pot parcurge între 190 și 270 de km cu o singură încărcare. Autonomia depinde de mai mulți factori, în special viteza și utilizarea echipamentelor de confort. Conectată la circuitul de răcire a habitaclului, reglarea termică a bateriei optimizează timpul de reîncărcare, autonomia și durata de viață a acesteia.

Bateria este garantată timp de opt ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare.

* Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures

MOTORIZĂRI

Motorul de 100 kW (136 CP)  oferă o accelerație instantanee datorită cuplului motor de 260 Nm (disponibil imediat), dar și o plăcere de condus lină, dinamică și lipsită de zgomotei.

Sistemul de propulsie electrică este similar cu cel utilizat de noul PEUGEOT e-EXPERT, fiind însă modificat spațiul dedicat motorului și  cutiei de viteze, pentru a răspunde constrângerilor legate de capacitatea de încărcare a vehiculelor din acest segment.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ.

Valori WLTP(1): Consum combustibil xx (combinat) – Emisii CO2  (combinat) WLTP : 0 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.