Noul e-Traveller

external

Noul MPV electric PEUGEOT e-Traveller reprezintă o invitație la călătorii, pentru plăcerea activităților recreative. Trăiește o experiență de condus în deplină relaxare grație motorizării 100% electrice.

DESIGN

Next Gen travel car by PEUGEOT

Cu partea sa frontală modernă, noul PEUGEOT e-Traveller 100 % electric adaugă un design elegant personalității puternice. Gama PEUGEOT e-Traveller este adaptată tuturor nevoilor, grație celor 3 versiuni de lungime (Compact, Standard și Lung), modularității sale pentru a găzdui un număr mare de persoane (5-8 locuri) și volumului portbagajului ce variază de la 1.500l cu 8 persoane la bord până la 3.000l cu 5 persoane la bord.

external
external
external

AUTONOMIE ȘI ÎNCĂRCARE

Autonomia și încărcarea bateriei noului PEUGEOT e-Traveller îți permit să parcurgi până la 330 de km în conformitate cu protocolul de certificare WLTP (Worldwide Harmonized Vehicle Test Procedures). Protocolul WLTP oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă a valorilor de autonomie în funcție de utilizarea efectivă a vehiculului.

Reincarcare acasa sau la birou

Noul e-Traveller se încarcă folosind o priză casnică clasică cu cablul standard furnizat cu vehiculul sau o priză ranforsată (de tip Green’Up), reducându-se astfel timpul de încărcare la 15 ore datorită unui cablu specific disponibil ca accesoriu.

De asemenea, poți încărca mai rapid și în siguranță MPV-ul PEUGEOT e-Traveller folosind un Wall Box: o încărcare completă poate fi obținută în mai puțin de 7 ore și jumătate folosind un Wall Box monofazat de 7,4kW. Reprezentanții autorizați PEUGEOT îți vor oferi o soluție adaptată pentru a instala stația de încărcare în casa ta. Wall Box-ul este cea mai rapidă și sigură metodă de încărcare.

Încarcare la stațiile publice

Reglarea termică a bateriei îți permite să utilizezi stațiile de încărcare de 100 kW și să obții astfel 80% din nivelul maxim al bateriei în 30 de minute. O rețea ce cuprinde 185.000 de stații de încărcare publice este disponibilă în toată Europa.

TEHNOLOGIE 100% ELECTRICĂ

Motorul de 100 kW (136 CP) oferă o accelerare instantă grație cuplului motor de 260 Nm livrat imediat în modul Power, dar și plăcerea unui condus flexibil, dinamic și silențios.

O ofertă dublă de baterii performante

Van-ul electric PEUGEOT e-Traveller integrează o baterie de înaltă tensiune cu capacitate de 50 kWh ce oferă o autonomie de 230 km WLTP sau de una de 75 kWh ce oferă o autonomie de 330 km WLTP, poziționate ingenios, pentru a nu afecta spațiul la bord și volumul de încărcare.

Bateria este garantată timp de 8 ani sau 160 000 km, pentru 70% din capacitatea de încărcare.

MODURI DE RULARE

Noul PEUGEOT e-Traveller oferă trei moduri de rulare:

  • Eco: autonomie optimizată prin ajustarea anumitor setări
  • Normal: confort optim pentru utilizare zilnică
  • Power: performanță optimizată pentru transportul sarcinilor grele.

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.