SUV 3008

external

Descoperă noul SUV PEUGEOT 3008 cu stilul său unic, ce sparge codurile bine stabilite ale SUV-urilor.  Liniile sale puternice îmbină puterea și rafinamentul, dinamismul și eleganța. PEUGEOT i-Cockpit® mai modern și vârf-de-gamă, precum și gama de tehnologii inovatoare prezente la bord au fost special concepute pentru a amplifica starea de bine și siguranța conducătorului auto.

BRIGHTER DESIGN

Designul exterior adoptat de noul SUV PEUGEOT 3008 pune în valoare caracterul asertiv al acestui model, dar și echilibrul între putere și eleganță. Noua parte frontală inovatoare exprimă persoanlitatea puternică a acestui SUV. Acest model vârf de gama inaugurează o perspectivă îndrăzneață asupra epocii modernității.

external
external
external

INTERIOR

ENHANCED EXPERIENCE

Cu postul de conducere ergonomic vârf-de-gamă PEUGEOT i-Cockpit® inovator, experiența de condus la bordul noului SUV PEUGEOT 3008 devine simplă și inutitivă, în condiții amplificate de siguranță și confort.

Volanul compact multifuncțional oferă un plus de senzații și manevrabilitate.

Noul ecran tactil HD de 10’’ asociat cu nagivație 3D cu recunoaștere vocală dispune de tehnologie «multi-touch». Comenzile elegante Toggles Switches oferă acces rapid și intuitiv la diferite funcții de confort.

external

TEHNOLOGII INOVATIVE

Sistemele de asistență la condus oferite de noul SUV PEUGEOT 3008 amplifică confortul și siguranța la bord și reprezintă un prim pas spre condusul semi-autonom.

Fie că detectează regulile de circulație (recunoaștere extinsă a indicatoarelor rutiere) și asistă conducătorul auto în trafic (Pack Drive Assist Plus, regulator de viteză adaptiv «ACC» Stop & Go, asistență la poziționarea pe bandă sau menținerea benzii de rulare cu detectarea marginii drumului) sau analizează mediul (monitorizare activă a unghiului mort), aceste sisteme de asistență reprezintă toate o garanție suplimentară a unui condus în deplină relaxare.

MOTORIZĂRI

Gama largă de motorizări termice oferite de noul SUV PEUGEOT 3008 este în totalitate echipată cu sistemul Stop&Start.

– Motoare pe benzină pentru plăcere la condus și performanțe ridicate:

  • PureTech 130 S&S BVM6,
  • PureTech 130 S&S EAT8.

– Motoare diesel ce combină performanțele ridicate cu emisiile scăzute:

  • BlueHDi 130 S&S BVM6,
  • BlueHDi 130 S&S EAT8.

Cutia de viteze automată EAT8 cu padele pe volan și comandă electrică oferă o schimbare rapidă și fluidă a treptelor de viteză grație tehnologiei Quickshift. Această optimizare rezultă în economie și confort la utilizare și intensifică plăcerea și confortul la condus.

Noul SUV PEUGEOT 3008 plug-in hybrid este disponibil în versiunile HYBRID4 (4 roți motrice, 300 CP) și HYBRID (2 roți motrice, 225 CP).

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ.

Valori WLTP(1) : WLTP(1) valori: Consum combustibil 5,0  – 6,4 (combinat) – Emisii CO2  (combinat) WLTP : 130 – 144 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.