SUV 5008

external

Experimentează un nou nivel de prestanță, care se distinge prin spațiu și îndrăzneală.

Cu linii sportive și o fluiditate surprinzătoare pentru un model cu 7 locuri, noul SUV PEUGEOT 5008 propune un plus de modernitate și inaugurează codurile designului de mâine.

BOLD DESIGN

Noul SUV PEUGEOT 5008 cu 7 locuri adoptă o siluetă modernă și elegantă, oferind un echilibru perfect între putere și rafinament.

Cu semnătura luminoasă inconfundabilă a mărcii și o nouă grilă fără cadru, partea frontală, sculpturală și distinctivă se integrează perfect, arborând o nouă bară de protecție cu placă metalică și prize de aer laterale în nuanță negru lucios.

Postura dinamică și sportivă a caroseriei înălțate este pusă în valoare de inserția cromată ce extinde linia blocurilor optice până la spoilerul din spate. Noile jante din aliaj de 19″ «San Francisco» diamantate adaugă o notă finală siluetei atlectice.

external
external
external

INTERIOR

AMPLIFIED TECHNOLOGY

Amplifică senzațiile la volanul ansamblului PEUGEOT i-Cockpit® modern, inovator și ergonomic.

Echipat cu volan compact pentru un plus de manevrabilitate și șapte Comutatoare, noul SUV PEUGEOT 5008 primește un ecran tactil HD nou de 10″ și un nou instrumentar de bord digital de 12.3″ cu display de înaltă calitate, în totalitate configurabil și personalizabil, pentru ca șoferul să poată urmări informațiile utile la condus fără a-și lua ochii de la drum.

external

TEHNOLOGII INOVATIVE

La drum, ești însoțit de numeroasele sisteme de asistență la condus ce echipează noul SUV PEUGEOT 5008, precum sistemul de frânare automată de urgență de ultimă generație sau recunoașterea extinsă a indicatoarelor rutiere.

Pentru a parcurge traseele din mediul urban în deplină relaxare, beneficiezi de sisteme de asistență la manevre și la parcare: cameră video pentru asistență la parcare cu unghi de 360° și Park Assist.

MOTORIZĂRI

Agil și ușor de manevrat, noul SUV PEUGEOT 5008 oferă performanța dinamică și confortul acustic al unui Grand Tourer.

SUV-ul este echipat cu motoare de ultimă generație PureTech pe benzină sau diesel BlueHDi, omologate Euro 6di, ce dispun de tehnologia «Stop&Start»:

  • Motor 1.2 l PureTech 130 S&S EAT8
  • Motor 1.6 l PureTech 180 S&S EAT8
  • Motor 1.5 l BlueHDi 130 S&S BVM6
  • Motor 1.5 l BlueHDi 130 S&S EAT8
  • Motor 2.0 l BlueHDi 180 S&S EAT8

Cu motorizările eficiente ce pot fi asociate cu cutie de viteze automată EAT8, o greutate optimizată și rază de bracare ultra-scurtă, noul SUV PEUGEOT 5008 oferă plăcerea unei direcții agile și precise și o plăcere la condus incitantă.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ.

Valori WLTP(1) : WLTP(1) valori: Consum combustibil 5,1  – 7,0 (combinat) – Emisii CO2  (combinat) WLTP : 133 – 158 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.