SUV e-2008

external

Descoperă SUV PEUGEOT e-2008 și beneficiile complete oferite de motorul său electric. Savurează senzațiile neașteptate de rulare în mod electric și explorează toate avantajele e-mobilității.

LINII DISTINCTIVE

Liniile de design cizelate ale SUV-ului electric PEUGEOT e-2008 sunt similare cu cele ale modelele noastre propulsate de motoare termice, cu exact același interior și volum al portbagajului.

SUV-ul compact PEUGEOT e-2008 afișează o grilă frontală care se potrivește cu nuanța de culoare a caroseriei, leul și inițiala „e” dicroice.
La interior, scaunele sunt tapițate în exclusivitate cu material Alcantara© Gréval Gray.

external
external
external

AUTONOMIE ȘI ÎNCĂRCARE

Sunt disponibile o serie de soluții de încărcare pentru a te ajuta să profiți la maximum de cei 345 de km – valoare ce reprezintă autonomia SUV-ului PEUGEOT  e-2008, în regim WLTP.

Reincarcare acasa sau la birou

SUV PEUGEOT e-2008 poate fi încărcat de la o priză tradițională folosind cablul standard furnizat sau un cablu  îmbunătățit care reduce timpul de încărcare la 17 ore.

Utilizează gama noastră Wallbox cu instalare la domiciliu și încărcă-ți noul PEUGEOT e-2O08 SUV mai repede și în siguranță: încărcare completă în 7,5 ore cu ajutorul unui Wallbox

Încarcare la stațiile publice

Reglarea termică a bateriei îți va permite să utilizezi stații de încărcare  de 100 de kW și să încărci 80% din baterie  în doar 30 de minute.

TEHNOLOGIE 100% ELECTRICĂ

Motorul de 100 kW (136 CP) oferă o accelerație instantanee grație cuplului motor livrat imediat (260 Nm), precum și plăcerea de a conduce într-un mod flexibil, dinamic și silențios.

SUV-ul electric compact PEUGEOT e-2008 beneficiază de o baterie de înaltă tensiune cu o capacitate de 50kWh, instalată ingenios pentru a economisi spațiu în compartimentul pasagerilor și în portbagaj.
Autonomia poate ajunge la 345 km conform protocolului WLTP, cu emisii zero de CO2 pe șosea. Bateria este garantată 8 ani sau 160.000 de km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare.

MODURI DE RULARE

Diferite moduri de rulare pentru a schimba setările de condus în funcție de preferințele șoferului și de condițiile de drum:

  • Sport: Modul „Sport” se concentrează pe performanță și senzațiile de condus, cu puterea și cuplul la nivelul maxim.
  • Normal: Modul „Normal” este cel mai bun pentru utilizarea zilnică, oferind confort maxim
  • Eco: Modul „Eco” optimizează durata de viață a bateriei.

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.