Partner

external

Testat de mai bine de 20 de ani de către profesioniști, PEUGEOT Partner oferă prin intermediul noii sale generații un nivel de confort și performanță de neegalat în gama vehiculelor comerciale, grație mai ales conceptului PEUGEOT i-Cockpit®.

UN DESIGN ROBUST ȘI HOTARÂT

Noul PEUGEOT Partener propune un nou echilibru în proporțiile sale care îi conferă un stil atrăgător, dedicat unei utilitare mici, agile și compacte. O parte frontală puternică, cu o capotă scurtă, o grilă a radiatorului reproiectată și un parbriz avansat, farurile de ceață cu elemente cromat integrate – toate reprezintă identitatea PEUGEOT. Liniile laterale ce continuă designul părții frontale și al spatelui „energizează” astfel întreaga gama de modele PEUGEOT Partner din noua generație.

external
external
external

INTERIOR

PEUGEOT i-Cockpit® – Noul mod de a munci

În mod standard, beneficiezi de conceptul PEUGEOT i-Cockpit®, inspirat de automobilele sedan și de SUV-urile mărcii: un design modern care combină un volan compact, un instrumentar de bord plasat la înălțime și un ecran tactil de 8 inch. Toate aceste elemente permit cu o ergonomie de lucru exemplară și o utilizare ușoară din poziția de condus.

Bucură-te de un confort fără precedent în gama de vehicule comerciale pentru a face din noul PEUGEOT Partner o extensie a biroului.

Efectuază apeluri în confortul specific mărcii, datorită acusticii eficiente în timp ce încărcaci telefonul inteligent prin inducție. Cu bancheta Multi-Flex, transporți până la 3 persoane sau beneficiezi de un spațiu de încărcare mai lung, prin rabatarea acesteia. Poți utiliza măsuța de scriere reglabilă pe care poate sta un laptop în timp ce se încărcă la priza de 230 de volți.

external

TEHNOLOGII

SOLUȚII INGENIOASE CREATE PENTRU PROFESIONIȘTI

CONECTIVITATE

Asigură-te că șofatul este mai ușor cu ajutorul navigației 3D conectate cu recunoaștere vocală și simte-te mai liniștit cu sistemul de asistență PEUGEOT Connect SOS & Assistance. Pentru confort maxim de condus, un smartphone se conectează la ecranul tactil de 8 inch grație funcției Screen Mirror Triple Play, în timp ce se încarcă prin inducție.

SURROUND REAR VISION

Cu noul PEUGEOT Partner poți fi primul care te poți bucura de sistemul Surround Rear Vision.

Această inovație îți va permite să ai controlul spațiului din jurul mașinii, chiar și fără geamuri

Tehnologia afișează pe un ecran, cu ajutorul a două camere video, imagini din vecinătatea vehiculului, în sistem ecran complet sau în variantă split.

Acest sistem are trei sub-funcții:
– Vedere laterală pe partea pasagerului pentru a vizualiza zona laterală din dreapta și pentru a îmbunătăți vizibilitatea din unghiul mort.
– O funcție vizuală de monitorizare a spațiului din spatele vehiculului, disponibilă în orice moment, inclusiv atunci când mașina rulează.
– Funcția de back-up pentru cameră pentru vizualizarea zonei din spatele mașinii și pentru facilitarea manevrelor de parcare. Astfel, Surround Rear Vision te informează despre spațiul lateral din jurul vehiculului, despre distanțele de până la 30 cm, 1 m și 2 m față de bara spate, despre raza de bracare în funcție de poziția volanului precum și despre deschiderea ușii din spate.

Cu Surround Rear Vision nu vei mai fi nevoit să alegi între îmbunătățirea siguranței prin creșterea zonei de vizibilitate, putând asigura în același timp încărcătura ce uneori depășește cu mult valoarea vehiculului, optând acum pentru o zonă de încărcare atent calculată.

INDICATOR DE SUPRAÎNCĂRCARE

PEUGEOT Partener poate fi echipat cu sistemul Overload Indicator, o inovație în toate gamele de vehicule comerciale.

Această funcție inovatoare informează șoferul cu privire la depășirea maselor maxime admise; masa maximă admisibilă (MTAC) sau sarcina de masă admisă pe fiecare axă (față și spate) (CMAE).

MOTORIZĂRI

Noul PEUGEOT Partner beneficiază de cele mai recente generații de motoare destinate platformei EMP2, sinonime cu eficiența în materie de consum de combustibil și cu emisiile de CO2.

Versiunea 100% electrică e-PARTNER este propulsată de motorul de 100 kW (136 CP)  care oferă o accelerație instantanee datorită cuplului motor de 260 Nm (disponibil imediat), dar și o plăcere de condus lină, dinamică și lipsită de zgomote.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ.

Valori WLTP(1): Consum combustibil 5,4 – 5,9 (combinat) – Emisii CO2  (combinat) WLTP : 143 – 154 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.